Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Kaksipalkkinen siltanturi

  Kaksipalkkiset siltanosturit

  AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 30 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahl- nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

  AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille sekä rakennuksen mahdollistamalle jännevälille. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien varaan, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Kaksipalkkisia siltanostureita on saatavana eri päätykiinnityksillä mahdollistaen aina maksimi nostokorkeuden. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysinostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

  Kaksipalkkiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranes -siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

 • Riippuvarakenteinen siltanosturi

  Riippuvarakenteiset siltanosturit Stahl-tekniikalla

  AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 30 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

  AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme joko kattokiinnitteisinä tai omien tolppien varaan. Riippuvarakenteiset siltanosturit on saatavana joko moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

  Riippuvarakenteiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranesin siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

 • Stahl ketunostin kr

  STAHL Ketjunostimet

  Tuomme maahan laadukkaita Stahl-ketjunostimia. Malleina on ST nostin, joka on kehitetty käyttäen nostinmarkkinoiden uusinta tekniikkaa. Ketjunostimet on valmistettu teollisuuskäyttöön, siksi ne kestävät kovaa kulutusta. ST-ketjunostimista on saatavana matalia ja erittäin matalia ratkaisuja. Stahl valmistaa myös räjähdyssuojattuja ketjunostimia.

  Ketjunostimet monilla vaihtoehdoilla

  Stahlin ketjunostimia on saatavana koukkuripustuksella, integroidulla työntö- tai moottorisiirtovaunulla, lisäksi valikoimassa on yksivaiheisia ja kolmivaiheisia nostimia. Stahlin ketjunostimet ovat erittäin matalarakenteisia ja säästävät nostokorkeutta matalissa tiloissa. Niitä on saatavana 63 kg – 6300 kg kapasiteetille. Lisäksi ne voidaan tarvittaessa räätälöidä myös erikoisnostotarpeiden mukaisesti. Nostimia saa myös useilla eri nostonopeuksilla, yksi- tai kaksiketjuisena ja 24V-ohjausjännitteellä. Kaikki ketjunostimet ovat CE-merkittyjä.

 • Köysinostin

  STAHL Köysinostimet

  Tuomme maahan laadukkaita Stahl-köysinostimia. Stahl-köysinostimet on kehitetty käyttäen nostinmarkkinoiden uusinta tekniikkaa. Stahlin nostimet on valmistettu teollisuuskäyttöön, siksi ne kestävät kovaa kulutusta. Stahl valmistaa myös räjähdyssuojattuja köysinostimia.

  Stahlin köysinostimet valmistetaan vakiokomponenteista. Se mahdollistaa lyhyen toimitusajan ja nopean varaosien saatavuuden. Stahlin köysinostin on erittäin matalarakenteinen ja säästää nostokorkeutta matalissa tiloissa. Niitä valmistetaan 500 kg – 160 000 kg kapasiteetille.

  Stahlin nostimet voidaan tarvittaessa räätälöidä myös erikoisnostotarpeiden mukaisesti, lisäksi nostimia saa useilla eri nostonopeuksilla. Köysinostimen rakenne on suunniteltu erityisesti huollot ja tarkastukset huomioon ottaen. Telan ulkopuolinen nostomoottori ja jarru on esteettömästi tarkastettavissa.

 • Yale Vego Ketjunostin

  Yale Vego Ketjunostin

  Ketjunostimet

  Tuomme maahan laadukkaita Yale-ketjunostimia. Mallina on VEGO, joka on kehitetty käyttäen nostinmarkkinoiden uusinta tekniikkaa. Ketjunostimet on valmistettu teollisuuskäyttöön, siksi ne kestävät kovaa kulutusta.

  Yalen ketjunostimia on saatavana koukkuripustuksella, integroidulla työntö- tai moottorisiirtovaunulla, lisäksi valikoimassa on yksivaiheisia ja kolmivaiheisia nostimia. Yalen ketjunostimet ovat erittäin matalarakenteisia ja säästävät nostokorkeutta matalissa tiloissa. Niitä on saatavana 125 kg – 5 000 kg kapasiteetille. Lisäksi ne voidaan tarvittaessa räätälöidä myös erikoisnostotarpeiden mukaisesti. Nostimia saa myös useilla eri nostonopeuksilla, yksi- tai kaksiketjuisena ja 24V-ohjausjännitteellä. Kaikki ketjunostimet ovat CE-merkittyjä.

 • Yksipalkkinen siltanosturi

  Yksipalkkiset siltanosturit

  AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 30 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

  AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien päälle, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Yksipalkkisia siltanostureita on saatavana radan päällä kulkevia sekä riippuvarakenteisia, moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

  Yksipalkkiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranes -siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.