Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Automaattinen kappaleen käsittely

  Automaattinen kappaleen käsittely

  Paineilmanostimet voidaan yhdistää automaattiseen kappaleen käsittelyyn, jonka ansiosta voidaan tehostaa materiaalinkäsittelyä sekä työergonomiaa. Jokainen automaattinen kappaleenäsittelyjärjestelmä suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin.

 • Lavankääntäjä 180°

  Lavankääntäjä 180°

  Lavankääntäjä sopii kaikillle yleisille kuormalavoille. Se voidaan myös räätälöidä kunkin kääntötarpeen mukaan. Lavankääntäjä on yksinkertainen käyttää. Se kääntää tuotteen 180 astetta.

 • Lavankääntölaite 90°

  Lavankääntölaite 90°

  Kääntölaite sopii kaikillle yleisille kuormalavoille. Se voidaan myös räätälöidä kunkin kääntötarpeen mukaan. Kääntölaite on yksinkertainen käyttää. Se kääntää tuotteen 90 astetta.

 • Maxityöpistenosturi

  Maxityöpistenosturi

  Paineilmatoiminen maxityöpistenosturi on helposti kohdistettava, matalarakenteinen nosturi, jonka kuorma voi olla jopa 1 200 kg. Maxityöpistenosturi on työpisteeseen räätälöity nosturi. Maxityöpistenosturissa ei ole vastapainoa, joten se on kevyt käyttää ja kappale on helppo sijoittaa kohteeseen.

 • Minityöpistenostin

  Minityöpistenostin

  Paineilmatoiminen minityöpistenosturi on helposti kohdistettava, matalarakenteinen nosturi. Minityöpistenosturi on työpisteeseen räätälöity nosturi, joka vaatii erittäin pienen tilan työpisteestä. Minityöpistenosturissa ei ole vastapainoa, joten se on kevyt käyttää ja kappale on helppo sijoittaa kohteeseen.

 • Monikäyttöinen työpistenosturi

  Paineilmatoiminen monikäyttötyöpistenosturi on helposti kohdistettava puomiston keveyden ja herkkäliikkeisyyden ansiosta. Monikäyttöinen työpistenosturi on työpisteeseen räätälöity nosturi. Monikäyttöisessä työpistenosturissa ei ole vastapainoa. Nostokoneisto on sijoitettu tolppaan, siksi nostokoneistosta aiheutuvaa kuormaa ei tarvitse siirtää nostettavan kuorman mukana.