Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Kaksipalkkinen siltanturi

  Kaksipalkkiset siltanosturit

  AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 30 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahl- nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

  AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille sekä rakennuksen mahdollistamalle jännevälille. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien varaan, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Kaksipalkkisia siltanostureita on saatavana eri päätykiinnityksillä mahdollistaen aina maksimi nostokorkeuden. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysinostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

  Kaksipalkkiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranes -siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

 • Riippuvarakenteinen siltanosturi

  Riippuvarakenteiset siltanosturit Stahl-tekniikalla

  AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 30 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

  AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme joko kattokiinnitteisinä tai omien tolppien varaan. Riippuvarakenteiset siltanosturit on saatavana joko moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

  Riippuvarakenteiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranesin siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.