Nosturit  Siltanosturit  Yksipalkkiset siltanosturit

Yksipalkkiset siltanosturit Stahl-tekniikalla

AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 25 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien päälle, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Yksipalkkisia siltanostureita on saatavana radan päällä kulkevia sekä riippuvarakenteisia, moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

Yksipalkkiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranes -siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa