Nosturit  Siltanosturit  Riippuvarakenteiset siltanosturit

Riippuvarakenteiset siltanosturit Stahl-tekniikalla

AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 25 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme joko kattokiinnitteisinä tai omien tolppien varaan. Riippuvarakenteiset siltanosturit on saatavana joko moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

Riippuvarakenteiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranesin siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa