Nosturit  Siltanosturit  Kaksipalkkiset siltanosturit

Kaksipalkkiset siltanosturit Stahl-tekniikalla

AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 25 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahl- nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

AC Cranes valmistaa siltanostureita asiakkaan nostotarpeen mukaisille kuormille sekä rakennuksen mahdollistamalle jännevälille. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien varaan, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Kaksipalkkisia siltanostureita on saatavana eri päätykiinnityksillä mahdollistaen aina maksimi nostokorkeuden. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysinostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, kuormasta ja jännevälistä riippuen.

Kaksipalkkiset siltanosturit ovat saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. AC Cranes -siltanosturit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa