Nosturit  Siltanosturit

Siltanosturi Stahl-tekniikalla

AC Cranes on valmistanut siltanostureita jo 25 vuotta. Oman tuotannon ja suunnittelun ansiosta pystymme joustaviin kokonaisratkaisuihin. Siltanosturit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Siltanostureissamme käytämme Stahlin nosturitekniikka, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja nykyaikaisimman tekniikan siltanostureissamme.

AC Cranes valmistaa siltanostureita aina 500 kg - 100 000 kg kuormille aina 24 m jänneväliin asti. Siltanosturiradat teemme valmiille konsolille tai omien tolppien päälle, jos siltanosturi halutaan kattamaan vain tiettyä osaa hallista. Siltanostureita on saatavana radan päällä kulkevina, riippuvarakenteisina, kaksipalkkisina ja sooloratamallisina moottori- tai ketjusiirrolla. Siltanostureissa käytämme Stahlin köysi- ja ketjunostimia. Valmistamme siltanosturien palkit kotelorakenteella tai muototeräksestä, riippuen kuormasta ja jännevälistä.

Siltanosturi jokaiseen tarpeeseen

Siltanostureita on saatavana monilla eri nosto- ja siirtonopeuksilla, radio-ohjauksella, portaattomilla liikkeillä ja eri käyttöluokilla. Siltanosturit ovat aina CE-merkittyjä ja täyttävät nykyiset turvaluokitukset. Nostimessa on ylikuormitussuoja ja monta vuositarkistuksia helpottavaa ominaisuutta. AC Cranes -siltanosturi soveltuvat erinomaisesti teollisuuden nostotarpeisiin.

siltanosturit

Ajankohtaista 11.4.2019

Olemme Teknologia 19 messuilla, tervetuloa käymään osastollamme 7d130.

Ajankohtaista 11.4.2019

AC Cranesin teetti asiakastyytyväisyyskyselyn huhtikuussa 2019. Kyselyyn vastanneista asiakkaistamme, valtaosa piti palveluamme  sujuvana ja mukavana sekä tuotteitamme laadukkaina. Panostamme toimintamme laatuun ja laadun jatkuvaan kehittämiseen ja siksi palaute on meille erittäin arvokasta!  Kiitos kaikille vastanneille!

Tervetuloa asioimaan kanssamme ja kehittämään nostoratkaisuja! 

Ajankohtaista 24.10.2018

Nyt meiltä TAWI alipainenostin valikoima entistäkin laajempana saatavilla käyttöönne.

Ajankohtaista 7.8.2018

Nyt löydät meidät myös LinkedIn palvelusta! linkedin.com/company/ac-cranes-trading-oy

Contact Info

AC Cranes Trading Oy
Emalikatu 10
04440 JÄRVENPÄÄ
Tel. +358 20 155 1180
Info@accranes.fi
www.accranes.fi

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa