Ylätuettu pylväskääntönosturi

Pylväskääntönosturit soveltuvat erinomaisesti työpistekohtaiseen taakkojen siirtelyyn. AC Cranes Trading Oy valmistaa ja asentaa kääntönosturit avaimet käteen -periaatteella.

Nosturimme ovat CE-merkittyjä. Valmistamme rautarakenteet itse ja käytämme kääntönostureissa nostimina ketjunostimia, taljoja, paineilmanostimia ja keventimiä. Kääntönosturit on mahdollista saada alta tuetulla I-palkkipuomilla tai vetoaisallisena profiili- tai I-palkkipuomilla 2–7 m:n pituisina. Vakiokapasiteetti on 125–2 000 kg.

Ylätuettu pylväskääntönosturi soveltuu paikkoihin, joissa ei ole mahdollisuutta kiinnittää seinäkääntönosturia. Asennamme ne joko liimalla tai kiila-ankkureilla lattiaan tai valettavalla peruspulttikehikolla. Pylväskääntönosturin kääntökulma on vakiona 270 tai 360 astetta kone- tai käsikäännöllä.

Alatuettu pylväskääntönosturi

Alatuettu pylväskääntönosturi soveltuu paikkoihin, joihin ei ole mahdollisuutta kiinnittää seinäkääntönosturia ja tarvitaan mahdollisimman paljon nostokorkeutta.

Teemme asennuksen joko liimalla tai kiila-ankkureilla lattiaan tai valettavalla peruspulttikehikolla. Pylväskääntönosturin kääntökulma on vakiona 270 tai 360 astetta kone- tai käsikäännöllä.

Lisäksi valmistamme teleskooppi- ja nivelkääntönostureita. Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Ajankohtaista 24.10.2018

Nyt meiltä TAWI alipainenostin valikoima entistäkin laajempana saatavilla käyttöönne.

Ajankohtaista 7.8.2018

Nyt löydät meidät myös LinkedIn palvelusta! linkedin.com/company/ac-cranes-trading-oy

Contact Info

AC Cranes Trading Oy
Emalikatu 10
04440 JÄRVENPÄÄ
Tel. +358 20 155 1180
Info@accranes.fi
www.accranes.fi

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä