Nosturit  Pylväskääntönosturit

Ylätuettu pylväskääntönosturi

Pylväskääntönosturit soveltuvat erinomaisesti työpistekohtaiseen taakkojen siirtelyyn. AC Cranes Trading Oy valmistaa ja asentaa kääntönosturit avaimet käteen -periaatteella.

Nosturimme ovat CE-merkittyjä. Valmistamme rautarakenteet itse ja käytämme kääntönostureissa nostimina ketjunostimia, taljoja, paineilmanostimia ja keventimiä. Kääntönosturit on mahdollista saada alta tuetulla I-palkkipuomilla tai vetoaisallisena profiili- tai I-palkkipuomilla 2–7 m:n pituisina. Vakiokapasiteetti on 125–2 000 kg.

Ylätuettu pylväskääntönosturi soveltuu paikkoihin, joissa ei ole mahdollisuutta kiinnittää seinäkääntönosturia. Asennamme ne joko liimalla tai kiila-ankkureilla lattiaan tai valettavalla peruspulttikehikolla. Pylväskääntönosturin kääntökulma on vakiona 270 tai 360 astetta kone- tai käsikäännöllä.

Alatuettu pylväskääntönosturi

Alatuettu pylväskääntönosturi soveltuu paikkoihin, joihin ei ole mahdollisuutta kiinnittää seinäkääntönosturia ja tarvitaan mahdollisimman paljon nostokorkeutta.

Teemme asennuksen joko liimalla tai kiila-ankkureilla lattiaan tai valettavalla peruspulttikehikolla. Pylväskääntönosturin kääntökulma on vakiona 270 tai 360 astetta kone- tai käsikäännöllä.

Lisäksi valmistamme teleskooppi- ja nivelkääntönostureita. Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Ajankohtaista 11.4.2019

Olemme Teknologia 19 messuilla, tervetuloa käymään osastollamme 7d130.

Ajankohtaista 11.4.2019

AC Cranesin teetti asiakastyytyväisyyskyselyn huhtikuussa 2019. Kyselyyn vastanneista asiakkaistamme, valtaosa piti palveluamme  sujuvana ja mukavana sekä tuotteitamme laadukkaina. Panostamme toimintamme laatuun ja laadun jatkuvaan kehittämiseen ja siksi palaute on meille erittäin arvokasta!  Kiitos kaikille vastanneille!

Tervetuloa asioimaan kanssamme ja kehittämään nostoratkaisuja! 

Ajankohtaista 24.10.2018

Nyt meiltä TAWI alipainenostin valikoima entistäkin laajempana saatavilla käyttöönne.

Ajankohtaista 7.8.2018

Nyt löydät meidät myös LinkedIn palvelusta! linkedin.com/company/ac-cranes-trading-oy

Contact Info

AC Cranes Trading Oy
Emalikatu 10
04440 JÄRVENPÄÄ
Tel. +358 20 155 1180
Info@accranes.fi
www.accranes.fi

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa