Nostimet  Taljat

Taljat

Käsitaljat YALE

AC Cranes myy Yalen laadukkaita taljoja. Taljavalikoimaamme kuuluvat viputaljat, käsiketjutaljat ja lompakkotaljat. Yalen taljat on tehty vaativaan ammattikäyttöön kestävyyttä, turvallisuutta ja laatua unohtamatta. Huollamme ja toimitame  varaosat Yalen käsitaljoihin. Yalen käsitaljat soveltuvat hyvin maalaamoihin, kaasuasemille ja muihinkin Atex-luokiteltuihin tiloihin.

Käsiketjutaljoja on saatavilla 500 kg:sta aina 20 t kapasiteetille. Lisäksi Yalelift käsiketjutaljoihin on saatavana ylikuormasuoja, ketjupussi, ruostumatomastateräksestä nosto- ja käsiketjut  ja korroosionkestävänä. Yalelift 360 käsiketjutaljoissa on pyörivä käsiketjupesä joka mahdollistaa noston ja laskun kuorman sivulta tai päältä. Yalelift 360 on myös saatavana integroidulla työntö tai käsiketjuvaunulla.  Kaikki käsiketjutaljat ovat 3 000 kg asti yksiketjuisija ja matalarakenteisia.

Viputaljoja on saatavilla 250 - 10 000 kg kapasiteetilla. Viputaljat ovat suosittuja asennus ja huoltotöissä. Yalen viputaljoja on myös saatavana aluimiinisina ja erittäin pienikokoisena handy mallina.

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa