Nostimet  Ketjunostimet

Ketjunostimet

Tuomme maahan laadukkaita Stahl-ketjunostimia. Malleina ovat SC- ja STnostimet, jotka on kehitetty käyttäen nostinmarkkinoiden uusinta tekniikkaa. Ketjunostimet on valmistettu teollisuuskäyttöön, siksi ne kestävät kovaa kulutusta. SC- ja ST-ketjunostimista on saatavana matalia ja erittäin matalia ratkaisuja. Stahl valmistaa myös räjähdyssuojattuja ketjunostimia.

Ketjunostimet monilla vaihtoehdoilla

Stahlin ketjunostimia on saatavana koukkuripustuksella, integroidulla työntö- tai moottorisiirtovaunulla, lisäksi valikoimassa on yksivaiheisia ja kolmivaiheisia nostimia. Stahlin ketjunostimet ovat erittäin matalarakenteisia ja säästävät nostokorkeutta matalissa tiloissa. Niitä on saatavana 63 kg - 6300 kg kapasiteetille. Lisäksi ne voidaan tarvittaessa räätälöidä myös erikoisnostotarpeiden mukaisesti. Nostimia saa myös useilla eri nostonopeuksilla, yksi- tai kaksiketjuisena ja 24V-ohjausjännitteellä. Kaikki ketjunostimet ovat CE-merkittyjä.

Ketjunostimet markkinoiden uusimmalla tekniikalla

Ajankohtaista 11.4.2019

Olemme Teknologia 19 messuilla, tervetuloa käymään osastollamme 7d130.

Ajankohtaista 11.4.2019

AC Cranesin teetti asiakastyytyväisyyskyselyn huhtikuussa 2019. Kyselyyn vastanneista asiakkaistamme, valtaosa piti palveluamme  sujuvana ja mukavana sekä tuotteitamme laadukkaina. Panostamme toimintamme laatuun ja laadun jatkuvaan kehittämiseen ja siksi palaute on meille erittäin arvokasta!  Kiitos kaikille vastanneille!

Tervetuloa asioimaan kanssamme ja kehittämään nostoratkaisuja! 

Ajankohtaista 24.10.2018

Nyt meiltä TAWI alipainenostin valikoima entistäkin laajempana saatavilla käyttöönne.

Ajankohtaista 7.8.2018

Nyt löydät meidät myös LinkedIn palvelusta! linkedin.com/company/ac-cranes-trading-oy

Contact Info

AC Cranes Trading Oy
Emalikatu 10
04440 JÄRVENPÄÄ
Tel. +358 20 155 1180
Info@accranes.fi
www.accranes.fi

Laatujärjestelmä ISO 9001 ja kantavien teräsrakenteiden standardi EN 1090

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa