Teollisuusnostureiden ja nostoapuvälineiden huolto ja tarkastukset

AC Cranes tekee nostureille ja nostoapuvälineille huollot ja lakisääteistet vuositarkastukset. Tarkastajamme varmistavat nostureiden ja nostoapuvälineiden käyttöturvallisuuden ja tarkastavat niiden kunnon. Tarkastajat antavat arvokasta tietoa käyttäjälle ja kunnossapidolle laitteen kunnosta ja tulevista korjaustarpeista näin laitteen turvallisuus ja käyttöikä paranevat. Kaikille yli 500 kg nostureille tarkastus tulee tehdä kerran vuodessa ja perusteellinen määräaikaistarkastus kymmenen vuoden välein. Teemme tarkastukset nosturin merkistä tai valmistajasta riippumatta.

Hyödyt nosturitarkastuksesta

Tarkastusraportista asiakas havaitsee nosturin kunnon ja voimme yhdessä tehdä tarvittavat korjaukset jo ennen kuin suuria ongelmia pääsee syntymään. Jokaisesta tarkastettavasta kohteesta tehdään tarkka raportti mistä asiakkaalle selviää laitteen tämänhetkinen kunto. Tällä säästytään suurilta korjauskustannuksilta, pika korjauksilta ja tuotannon seisahtumisilta. Tarkastajamme näkevät heti, jos nosturin tämän hetken laatu ei vastaa standardeja.

Nosturitarkastukset

-Käyttöönottotarkastukset ( Vna 403/2008 §33 )
-Määräaikaistarkastukset ( Vna 403/2008 §34 )
-Perusteelliset määräaikaistarkastukset ( Vna 403/2008 §35 )
-Koekäyttö neljän vuoden välein

Huoltosopimus

Teemme myös nosturitarkastus- ja huoltosopimukset, jotka helpottavat asiakkaitamme. Huolehdimme jokavuotiset tarkastukset ja sovimme tarkastuskäynnit asiakkaan yhteyshenkilön kanssa joustavasti ja luotettavasti. Näin teidän ei tarvitse huolehtia onko nosturit tarkastettu vaan asia on meidän osaavissa käsissä.

Nostureiden siirrot ja modernisoinnit

Nostureiden siirrot, modernisoinnit ja muutostyöt kuuluvat myös AC Cranesin toimenkuvaan. Oman tuotantomme ansiosta voimme räätälöidä vanhoista nostureista sopivat uusiin tiloihinne. Lisäksi tarkastamme nostoapuvälineet (esim. taljat vintturit ja nosto-orret). Myös omavalmisteiset nostoapuvälineet voimme tarkastaa ja tehdä niistä CE-hyväksyttyjä lujuuslaskelmin/koeponnistuksin. https://www.accranes.fi/yhteystiedot/(avaa uuden välilehden)

Ota yhteyttä

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluat sopia huollosta tai tarkastuksesta, otathan rohkeasti yhteyttä. Se onnistuu helposti täältä tai tästä alta.